Takk til dugnadsgjengen!

Lørdag 30.september var den årlige dugnaden i skiløypene. De 13 personene som stilte opp gjorde en kjempeinnsats. Det ble ryddet både ved Otrøvatnet opp langs Tenla, ved Kileheisen mot Tørrisheisen og Synhaug, og fra Synhaug mot Finndalsvegen.

Vi takker Øystein Otto Grov for god organisering av dugnaden, samt en stor takk til Tyin-Filefjell som har kjørt to hele dager med beitepusser i skiløypene. Torstein Grøv har også bidratt med sin beitepusser, stor takk til han også!

Hvis det er noen som ønsker å gjøre en dugnadsinnsats, men som ikke hadde anledning i helgen, er det fortsatt muligheter! Rundløypa nord for E-16, Grønn 1, trenger også rydding av busk og kratt. Er du usikker på hvor løypa går, gå inn på skisporet.no så finner du eksakt hvor løypa er og hvor du befinner deg i forhold til denne.

Den harde kjerne!