Om løypelaget

Tyin-Filefjell Turløyper (TFT) er et løypelag som ønsker å gi både fastboende og ferierende et godt skitilbud. Vi ønsker å gi deg som er glad i å gå på ski, en ekstra god skiopplevelse ved å lage et godt løypetilbud.
Området TFT dekker, ligger på ca. 1000 m.o.h., og dette medfører store utfordringer for løypekjørerne.  Mye og sterk vind gjør at løypene fort kan blåse igjen. Og løypene som ligger mest værhardt til kan derfor ikke kjøres under ekstreme værforhold. Løypene rundt Tyinkrysset, Andstorfeltet og lysløypa ligger lunt til, og er alltid oppkjørt.
Tyin-Filefjell har en unik natur, med noe av det beste Valdres kan by på av naturopplevelser. Vi vet at de som benytter dette flotte området, stiller store krav til løypenettet, enten de er aktive konkurranseløpere eller mosjonister. Det er derfor TFT er viktig for dere som benytter dette flotte området.
TFT er et lag bygd på dugnad og frivillighet. Men løypekjøringen koster. Maskiner, drift og vedlikehold er en stor kostnad. Vi er derfor avhengige av at brukerne betaler løypeavgift. Din støtte er vesentlig for at løypelaget kan opprettholde og utvikle løypenettet- for deg!
Styret i TFT består av:
Leder:
Mette Rogne,  metterog@gmail.com
Styremedlemmer:
Lars Inge Tordal, lars.inge.tordal@bookkeeper.no
Knut Mo, Knut.Mo@ffi.no
Øystein Otto Grov, oogrov@online.no
Kjell Gudmund Svien, kjellgsvien@gmail.com
Dag Fredrik Bruflot, dfb@stormcom.no
Jon Rabben Lundby, jon.rabben.lundby@tyin.no
Varamedlem:
Børre Øvstetun, borre.ovstetun@hydro.com