NÅ er skisesongen igang!

På Tyin kjører vi nå scooter med sporkall. Fortsatt er det for lite snø til at løypemaskinen kan kjøres. Følg med på skisporet.no, da kan dere se når og hvor langt scooteren har kjørt. Vi anbefaler ikke å ta de nyeste skiene, det kan stedvis være noe grus i løypa.

Fredensborg Fritid som har overtatt skiheisene, hjelper til med løypekjøringen på Tyinkrysset. Dette er et svært flott bidrag fra Fredensborg Fritid. De kjører fra Tendla til Børrenøsheisen, via Kongevegen og til Bøastølen. Det er mer snø i dette området enn på Tyin, men også her kan det være litt varierende underlag. Fredensborg Fritid kjører frem til TFT flytter maskinen ned fra Tyin og når de har kapasitet. TFT takker for god hjelp til løypekjøringen!

TFT håper at mange drar til fjells og bruker løypene, og ønsker alle en fin skisesong!