Kjempeinnsats på årets dugnad

Denne helgen var det dugnad i skiløypene. En stor og arbeidsom gjeng stilte ved skitrekket lørdag. En ny løypetrase ble ryddet i Opdalssølen. Her var det tett kratt og mange trær som måtte felles. Men med flere motorsager, rydningssakser og stort pågangsmot ble traseene ferdig lørdag. Så nå får hyttefolket brøytet vei, og skiløypa kan fortsatt gå gjennom området. Det andre prosjektet var enda større og krevde folk med bygge- og ingeniørerfaring. Brua ved Tyinkrysset Fjellstue skulle utbedres slik at løypemaskinen kan kjøre over. Alle materialer har vi fått av Kvismo sag. Arbeidslaget her holdt på to hele dager, så en ekstra takk til dere. Det tredje prosjektet var montering av løypekart og annen informasjon på skiltene som blir satt ut i løypene. Disse kartene er mye tydeligere og av bedre kvalitet enn de gamle.

Tusen takk til alle som var med på dugnaden! Dere gjorde en kjempeinnsats for hele området her oppe. En ekstra stor takk til dugnadssjef Tor-Arne Stenhaug for gode forberedelser og gjennomføring av dugnaden.Resized_20181007_161004 Resized_20181007_161936

DSC_1394 DSC_1397 DSC_1398 DSC_1402 DSC_1404 DSC_1405